After wedding photosession


Следсватбената фотосесия започва да набира огромна полулярност и това не е никак случайно. В следвашите редове ще се опитам да ви разкажа защо се случва това.

Дни след като сте си казали „Да“ е време да си обличете сватбените дрехи и  отново да се срещнете  с мен J  Обещавам ви, че това ще е една специална среща, на едно различно място!

Къде да направим следсватбената фотосесия?

Това е най-любимият ми въпрос. Локацията може да бъде както в България, така и в чужбина, може да бъде на морето или на някой връх....обичам предизвикателствата и с голямо удоволствие ги приемам  Ако вие имате някое специално място и искате да го запечатаме за поколения наред, не се притеснявайте да ми споделите. А ако нямате идея къде да я направим, аз ще ви предлагам различни места,  докато не си харесате 

Как протича сесията?

Без напрежение от сватбения ден, без бързане за някой ритуал, с много майтапи и време за кафенце/хапване, разбира се  Моята идея е по време на сесията да свършим страхотна работа, забавлявайки се. Това е и причината тази сесия да я наричам - Един ден, една разходка сред природата, различен спомен, запечатан от мен! Няма да крия от вас, че това ми е една от сесиите, които са ми любими и давам всичко от себе си, за да се превърне в такава и за вас! 

Защо всъщност да направим следсватбена фотосесия?- В сватбения ден се снима основно репортажно. Времето за артистична и нежна фотосесия обикновено е кратко, а и доста от младоженците са притеснени от самия ден...По време на следсватбената фотосесия получавате различни снимки от тези в сватбения ден! Колкото повече, толкова по-добре! Не забравяйте, че може да се насладите на една разходка извън България, която да бъде невероятен спомен за вас, също толкова вълнуващ, както в деня на сватбата, но носещ различно усещане. В света , в който живеем, цените на самолетните билети са толкова достъпни, че смело можем да предприемем едно мечтано пътуване.

За да бъде резултатът от фотосесията удовлетворяващ за вас, е много важно да се определи най-подходящия час за снимане. Доверете се на моя избор за това, тук професионалната преценка е от голямо значение, за да бъдат снимките ви впечатляващи!

Ако решите да изберете  следсватбена фотосесия, тази в деня на сватбата може да се сведе до минимум. В този случай гостите ви няма да се налага да ни чакат дълго, докато се появим и ще си спестите умората и напрежението от това.

Оставям решението на вас - но бъдете сигурни, че ще си подарите още едно от многото предстоящи вълнуващи преживявания вече като Семейство!

facebook-like-button