Wedding photography


 

Сватбена фотография

Е, предполагам щом сте стигнали до тези редове вероятно търсите още нещичко, с което да добиете по-добра представа за мен като сватбен фотограф

Съзнателна съм, знам че снимките от сватбата ви ще украсяват стените на дома ви десетилетия поред. Ще разгръщате любимите си мигове и ще визуализирате спомените си. Ще търсите мир, спокойствие и поводи в тези снимки. Ще ги споделяте с близките си. Ще ги показвате на децата си. Ще си спомняте думите при венчавката „никога не забравяйте пътя към вашия дом“, а вашия дом е в самите вас и е създаден то вашата обич, запечатана в сватбена снимка.

Представихте ли си го?

А аз просто ще стоя зад обектива, за да може един ден вашите снимки да пълнят очите ви с радостни сълзи. Аз се потапям в емоцията на специалния за вас ден. Търся погледите ви, търся ръцете ви и танцувам с вибрациите от вашите тела. Неусетно съм запечатала повече мигове, отколкото дори осъзнавате, че преживявате в сватбения си ден. Знам, сватбения ден минава на един дъх и често след това снимките само ви припомнят конкретната емоция, а не съответния момент. Нормално е, но затова е важно сватбения фотограф до вас да е уловил всичко, за да имате всичко! 

Очаквам ви! Нямам търпение да се запознаем, да видя вашия блясък в очите и да преценя кой обектив да хвана под ръка. Вълнувам се не по малко от вас!