Отзиви
Златина и Теодор, Ловна резиденция Скалско
Златина и Теодор, Ловна резиденция Скалско

Пиша този пост с огромна благодарност и признателност към Петя. Беше нужен само един разговор по телефона, за да си кажа “Тя ще е!”, а още след първата ни среща с нея разбрахме, че е най-добрият избор за наш сватбен фотограф. Освен че получихме съдействие и подкрепа по време на организацията, Петя ни показа и прекрасно отношение през целия сватбен ден.

Пети, ти си страхотен професионалист и прекрасен човек! Благодарим ти, че ни подари един незабравим спомен! Благодарим ти за всяка усмивка, всяко напътствие и всяка добра дума! Несъмнено твоят професионализъм личи във всички снимки, които ни направи и които всеки път, когато разглеждаме ни връщат към емоцията от нашият сватбен ден!

Горещо те препоръчваме за фотограф на най-значимите събития в живота!До нови срещи!Злати и Тео

❤️💙

Виктория & Даян , яз.Палиций
Виктория & Даян , яз.Палиций

Петя е една истинска професионалистка, но това е най-малкото нещо с което може да я опише човек. Освен, че си разбира перфектно от работа тя е и невероятен съветник, а опита който има зад гърба си я прави изключително ценна в това отношение. Изключително много ни облекчи при организирането и даде съвети, които само човек, който е видял много може да ти даде.

Адриана, Петър, Павел и София, гр. Горна Оряховица
Адриана, Петър, Павел и София, гр. Горна Оряховица

Петя...... ????
Колкото и комплименти да кажем за нея остава усещането, че няма да е достатъчно

Открихме я случайно, не по препоръка от приятел, не на живо, а през социалните мрежи.
Не знаехме какво да очакваме, но имахме усещането, че тя е точният човек.
Петя засне толкова много различни значими моменти за нас през последните години, че вече я усещаме като част от семейството. ????
Запознахме се по време на първата ми бременност. Фотосесията беше много приятно изживяване. Петя ни отдели цялото време на света, беше мила, усмихната и показа професионализъм.
Още тогава в нас нямаше грам съмнение, че искаме точно Тя да бъде фотографа, който ще снима нашето бебе.
Петя направи най-прекрасните снимки на нашия син Павел, когато беше само на 13 дни. Изживяването беше незабравимо!

Най-силната емоция, свързана с Петя, ние като родители изпитахме, миналата година. По време на втората ми бременност, отивайки на профилактичен преглед в поликлиниката във В.Търново видяхме снимка на нашият син Павел, изложена на стена в коридора. Щастието, което изпитахме е трудно да се опише с думи, а виновникът за него е ПЕТЯ! :)))))

Естествено отново тя беше нашият избор за фотограф след раждането на дъщеря ни София. Въпреки динамичното си ежедневие, изпълнено със задълженията на майка и много други работни ангажименти, Петя успя да намери време да пропътува над 100км, за да снима нашата новородена дъщеря!

Мила Петя, благодарим ти от сърце, че си част от спомените на нашето семейство! Обичаме те!

Ана-Мария и Христо, гр.Велико Търново
Ана-Мария и Христо, гр.Велико Търново

Силно препоръчвам Петя! Вече два пъти се възползвахме от нейните услуги за фотосесия на новородено и за семейна фотосесия. Резултатите са повече от приказни! Благодарение на нея имаме прекрасни спомени запечатани в уникални кадри! Освен, че е страхотен професионалист е и прекрасен човек!

Надя & Виталий, RIU Pravets Golf & SPA Resort
Надя & Виталий, RIU Pravets Golf & SPA Resort

Безкрайно сме благодарни, че пътищата ни се кръстосаха с Петя!! Тя е не само страхотен професионалист, но и прекрасен човек - невероятно лъчезарна, положителна и усмихната. Личи й, че обича работата си - както по време на събитието, така и в крайния резултат. 

В рамките на приготовленията, когато изпратих на Петя снимки, които ме вдъхновяваха като стил, а и някои, които исках да пресъздадем, нейната реакция беше "Правим го." Давам това като пример, защото според мен олицетворява отношението й към света, околните и работата. Тя наистина е страхотен професионалист и работи усърдно.Изключително успокояващо е да знаеш, че в сватбения си ден - един от най-важните в човешкия живот - можеш да се довериш напълно на фотографа и човека до себе си. Чувствах, че мога да се обърна към нея за каквито и да е съвети поради опита й в множество сватби и други събития. Освен че се съветвах с Петя за графика на сватбата, тя дори ми помогна да сложа булчинските си обувки, тъй като бързахме да стигнем навреме за още една фотосесия преди церемонията (smiley)

Не стигат думите, нужни, за да изразя благодарността си и да опиша Петя! Снимките, които тя направи по време на сватбата ни, са уникални и говорят сами за себе си. Бих я препоръчала горещо на всеки, който иска да си направи не просто поредната фотосесия, а такава с характер! Благодаря и всичко добро!

Каролина и Владимир, гр.София
Каролина и Владимир, гр.София

Петя! Петя! Петя! Петя! Ти си някакъв чудотворец. Влизам на фона на тонове работа и умора и виждам....наши снимки. И гледам, гледам, гледам пак! Насълзяват ми се очите.Колко хубави снимки! Ех, тези двамата колко са сладки! Ама чакай, това ние ли сме? Уау, даже Владо позира без да мрънка!? Петя , как го направи? Ти си чудо! А снимките...забърсвам сълзите си и ме заболява лицето от усмивки. Не мога да изразя какво усещам! Радвам се, че беше наш фотограф! Наистина си вълшебница! БЛАГОДАРЯ ТИ! :)

Ако освен сватбена фотография, търсите човек, който:
- да е спокоен и жизнерадостен и да се усмихва през цялото време;
- да успокоява булката в критични моменти;
- да предразполага към снимки младоженците, които изобщо не обичат да позират;
- да ви даде идеи и съвети за програмата в сватбения ден;
- да качи някой връх в името на Вашите спомени;
- да обуздава непослушни гости;
- да внася ред в настъпил хаос;
- да комуникира небрежно, но професионално;
- да влага любов в работата си;
- да Ви разплаче, когато разглеждате готовите кадри...
(списъкът може да е още по-дълъг)

Обърнете се към Петя Благодарим ти, че не се плашиш от предизвикателства и прегръщаш всякакви щури идеи!

Гергана и Ивайло, гр.София
Гергана и Ивайло, гр.София

Възхитени сме от Петя - отношение и професионализъм! Случайната ни среща се оказа просто най- точното решение за сватбените ни снимки и запечатани спомени. В този напрегнат от емоции ден, Петя всеотдайно и спокойно ми помагаше в приготовленията, успокояваше ме и давеше идеи..беше толкова внимателна, усмихната и овладяна, внасяше ред с финес, където беше нужно и най- вече имаше страхотно търпение (дори с толкова непохватни и несвкинали на фотографски кадри и сесси младоженци). Успя да запечата точно всички моменти, движения, усмивки и сълзи от радост. Направи невероятни снимки (и като качество, и като идеи), защото съм сигурна, че обича работата си и това си личи! Благодарим ти от сърце, Петя! Препоръчвам я горещо за всичките ви важни моменти!!!!

Кристина и Теодор, гр.София
Кристина и Теодор, гр.София

Здравейте, искам да изкажа възхищението си от фотографа Петя Табакова! Тя е не само страхотен професионалист, но и невероятен човек. Изключително мила и усмихната беше през цялото време, успя да създаде атмосфера и да ни предразположи по време на снимките. Горещо препоръчвам!

Христина и Иван, гр. София
Христина и Иван, гр. София

Петя, ти си не само страхотен професионалист, но най-вече и страхотен човек! 
Ти беше тази, която ни даваше идеи, която ми облече роклята, която беше до нас и внасяше спокойствие и настроение в този забързан ден. Ентусиазмът и положителното отношение, с които работиш са предпоставка за големите успехи, които постигаш и сме сигурни, че и в бъдеще ще го правиш! 
Когато човек прави нещо с цялото си сърце и душа.. резултатът е налице. Успя да запечаташ всеки един детайл и емоция и да ни оставиш прекрасен спомен за цял живот! 
Продължавай да радваш хората с изкуството, което създаваш!
Пожелаваме си още хубави поводи, които ТИ да запечаташ❤️

Ванина и Кайлин, гр. Велико Търново
Ванина и Кайлин, гр. Велико Търново

Петe, благодарим ти от все сърце за невероятните снимки! Ти си не само изключителен професионалист, но и страхотен човек, който ни предразположи с приятелското си отношение и позитивизъм, за да направим една страхотна фотосесия, въпреки горещият сватбен ден! Запечатала си невероятната емоция от нашата сватба, а ние продължаваме да се вълнуваме с всяко разглеждане на снимките. Желаем ти успех в твоите бъдещи творчески начинания и се надяваме скоро отново да имаме повод да се снимаме :)

Десислава и Николай, гр.София
Десислава и Николай, гр.София

Най-добрият професионалист с най-голямото сърце и усмивка! Ти беше с нас и до нас преди големия ден и на самия него! Благодарим ти за търпението, уловените мигове, прекрасните съвети и уникално заснетите моменти! Снимките ни са повече от мили, нежни и МЕГА ЯКИ!!! Ти засне нашата приказка!
Препоръчваме Петя Табакова за ваш фотограф за всеки повод! Доверете й се без капка съмнение!​

Юлия & Иван, гр.София
Юлия & Иван, гр.София

От първия телефонен разговор разбрах,че тя е човекът,на когото ще се доверим, за да запечати спомените от нашия сватбен ден. Уникален човек и страхотен професионалист. Благодарим ти, че беше до нас в този толкова важен ден,не само като професионалист, какъвто си,но и като истински приятел,който заедно с нас изживя и сподели всяка една емоция, усмивка и сълза. Благодарим ти, че успя с лекота и усмивка да уловиш и запечатиш всеки един момент от нашата леко луда сватба. И най-вече искаме да ти благодарим,че беше част от нашия ден.

Елица & Дончо, гр. Велико Търново
Елица & Дончо, гр. Велико Търново

Лъчезарна, усмихната, прекрасна и вдъхновяваща за хубави пози :)
Благодарим ти за кадрите, в които успя да запечаташ щастието и емоцията, която изпитвахме през целия ден! Продължавай все така! Успех! Вече мисля бъдещи задачи ;)

Нина и Милен, гр.София
Нина и Милен, гр.София

Петя пресъздаде емоцията от сватбения ни ден в невероятни кадри и запечата всеки един детайл! Усмихната, пъргава, енергична...страхотен човек и фотограф! Всяка една среща за нас беше удоволствие! Благодарим ти, Пете! 

Мирела и Миладин, гр.Велико Търново
Мирела и Миладин, гр.Велико Търново

"Избрахме те, още преди да сме се запознали, защото разбрахме, че си страхотен човек, а малко по-късно и професионалиста, от когото точно имахме нужда! Нито повече, нито по- малко! Благодарим ти на първо място за чудесните снимки, изпълнени с живот, уловените моменти, емоцията, и това, което най-много ценим - твоята личност, различима във всяка снимка. А не на последно място и ценните съвети, които ни даваше преди и по време на сватбата

Силвия, гр.Павликени
Силвия, гр.Павликени

Адмирации за един професионалист!За една жена,обичаща това,което прави!Защото снимките и "говорят",защото на тях личи професионализма,а зад тях прозира любовта,с която са направени!
Благодаря ти,Петя,че "запечатваш" едни от безценните мигове на семейството ни!И ще продължаваш да го правиш!❤❤❤

 

 
Огняна, гр. Велико Търново
Огняна, гр. Велико Търново

Фотограф - често асоциацията ни е за човек, който просто хваща апарата и снима... Е, убедих се, че не е толкова просто! Изисква се усет и способности, за да уловиш кадъра, както го правиш ти- Петя! Благодаря ти, че запечата един незабравим момент в моя живот, заедно с най- важните хора за мен! Направи го да изглежда като приказка, в която главната героиня съм аз.Професионализмът, с който работиш, кара хората да се отпуснат пред твоя обектив и от там вече работата ти започва... с лекота, като по най-красивия начин пресъздаваш случилото се! Едно голямо БРАВО и благодарност към теб!

Галина Николова, гр.Варна
Галина Николова, гр.Варна

Искрени благодарности от нас за страхотния професионализъм и отдаденост.Пети,благодарим ти,че беше част от нашия празник,че точно ти беше нашия фотограф в този важен за нас ден,снимките са страхотни,радваме се че се запознахме с теб,слънчев и позитивен човек

Ирена и Георги, гр. Велико Търново
Ирена и Георги, гр. Велико Търново

Страхотен професионалист,  с изключителен усет към детайлите и настроенията. Благодарим за възможността да се запознаем и да превърнеш сватбения ни ден в наистина незабравим спомен. С лекота успя да  пресъздадеш всяка емоция от този миг!

Ral and Matteo, Milano, Italy
Ral and Matteo, Milano, Italy

“ Petq is extremely professional and a great photographer to have on your wedding. We wanted a more natural style of photos for our September outdoors wedding and she followed the brief perfectly. She also found great locations for the romantic photo session we did prior to the wedding party. I enjoyed having her on our day and the final output is really what I was looking for in my wedding photos. Thank you so much Petq!“

Мая и Бисер, гр. София
Мая и Бисер, гр. София

Обичаме теее! Петя Табакова – Ти си номер 1! Много ти благодарим! Направо нямам идея как да изразим благодарностите си за работата ти! Ако зависи от нас ти ще си Единствената, защото ти си ФОТОГРАФЪТ !!!! Радваме се, че те познаваме :)