Сватбена фотография


 

Избрани снимки
Една история- тяхната история. Една любов-тяхната любов. Един сватбен ден- техният сватбен ден.
Виктория & Борислав
Комплекс " Белите скали" - с. Гайтаниново
Сватбена фотокнига
Сватбена фотокнига - устойчиво във времето бижу! Всичко по вкус на младоженците: Снимките в сватбената фотокнига; Размера на сватбената фотокнига;
Следсватбена фотосесия
Дни след като сте си казали „Да“ е време да се срещнете отново с мен :) Това ще е една различна среща, на едно различно място- обещавам ви :)
Anita & Alex
Комплекс Арбанашки хан- с. Арбанаси
Nadya & Vitaly
РИУ Правец Голф и СПА Ресорт
Лили & Митко
Amaya Beach Club and Restaurant, гр.Бургас
Петя & Ростислав
Ловна резиценция "Скалско" - с. Скалско
Ива & Александър
Ваканционно селище "Балканъ"- с. Калайджии
Преслава & Анислав
Комплекс "Балканъ" - с.Калайджии
Христина & Иван
Комплекс "Главатарски хан" - яз.Кърджали
Лиляна & Георги
Рачев хотел "Резиденс"- с. Арбанаси
Люба & Венцислав
Комплекс "Раювски хан" с. Раювци

Сватбена фотография

Е, предполагам щом сте стигнали до тези редове вероятно търсите още нещичко, с което да добиете по-добра представа за мен като сватбен фотограф

Съзнателна съм, знам че снимките от сватбата ви ще украсяват стените на дома ви десетилетия поред. Ще разгръщате любимите си мигове и ще визуализирате спомените си. Ще търсите мир, спокойствие и поводи в тези снимки. Ще ги споделяте с близките си. Ще ги показвате на децата си. Ще си спомняте думите при венчавката „никога не забравяйте пътя към вашия дом“, а вашия дом е в самите вас и е създаден то вашата обич, запечатана в сватбена снимка.

Представихте ли си го?

А аз просто ще стоя зад обектива, за да може един ден вашите снимки да пълнят очите ви с радостни сълзи. Аз се потапям в емоцията на специалния за вас ден. Търся погледите ви, търся ръцете ви и танцувам с вибрациите от вашите тела. Неусетно съм запечатала повече мигове, отколкото дори осъзнавате, че преживявате в сватбения си ден. Знам, сватбения ден минава на един дъх и често след това снимките само ви припомнят конкретната емоция, а не съответния момент. Нормално е, но затова е важно сватбения фотограф до вас да е уловил всичко, за да имате всичко! 

Очаквам ви! Нямам търпение да се запознаем, да видя вашия блясък в очите и да преценя кой обектив да хвана под ръка. Вълнувам се не по малко от вас!