Сватбена фотокнига


СВАТБЕНА ФОТОКНИГА

Искате да запазите непокътнати спомените от сватбения ден?

Мечтаете си поколенията да разгръщат с вълнение всяка една усмивка от сватбата ви и да усещат любовта между страниците?

Не забравяйте - сватбените кадри заслужават достойно място! Дали обаче, албумът с разпадащите се страници е устойчив на времето вариант за снимките от вашата любов?

Не! Книгата е устойчивото на времето бижу, което векове наред доказва своята стойност и не се поддава на времето. Книгата е свята и сама по себе си е изкуство, творчество побрано в страници и обгърнато от здрава обвивка. Е, сватбената книга пълна със снимки е вечният начин за съхранение на снимките от сватбения ви ден!

Освен сватбена фотография, смело и с много вълнение се заемам и с изготвянето на сватбена фотокнига.

Сватбената фотокнига е чудесен завършек и краен продукт на сватбената фотография, който дълбоко препоръчвам, поради простата причина, че когато някой иска да разгледа снимки от Вашата сватба, много по-лесно би било да му покажете сватбената фотокнига с подбрани най-добрите кадри, отколкото да прелиствате папките на компютъра, в търсейки на разнообразни и добри кадри или множеството фотоалбуми, включващи всички кадри от сватбения ден.

Ако сте ценители на качеството и добрия вкус, то сте попаднали на правилното място! С индивидуален дизайн, високо качество и изпипан всеки детайл, сватбената фотокнига е моят завършек към младоженците, чиито празник съм побрала в обективите си.

Разбира се, за да бъде всичко по вкус на младоженците, свободата е неограничена в избора на:

  • Снимките, които да бъдат добавени в сватбената фотокнига;
  • Размера на сватбената фотокнига;
  • Цвета на кожата на фотокнигата;
  • Кутията за фотокнигата;

При всякакви въпроси и необходимост от уточнения, то не се колебайте да се свържете с мен!