Новородени


Колко голямо трябва да е детето?

Все пак е фотосесия на новородено, съответно най-доброто време за реализирането на такава фотосесия е до 15-тия ден от раждането на детето.  Това е така поради появата на колики при бебчетата след двадесетия ден и невъзможността от реализирането на фотосесия. 

Къде се провежда фотосесията на новородено?

Този въпрос е от изключителна важност. Поради крепката големина на бебчето практиката ми е да посещавам дома на детето. Важно е една фотосесия да не е повод за проблеми и поради тази причината гъвкавостта на фотографа е от огромно значение. 

Има ли декори и кой ги подсигурява?

Аз, фотографът. Спецификата на повода е достатъчно основание фотографът да се погрижи за всичко, което би допринесло фотосесията да е перфектна. Напълно достатъчни са грижите, които имате като родители и съответно аз се грижа домът да се превърне в идеалната площадка за фотосесия на новороденото. Кошчета, люлчици и др. са само част от декориращите елементи, които са грижа на фотографа. 

Колко време продължава фотосесия на новородено?

Знам, че режимът на бебето е разпределен между хранения и сън. Поради тази причина времето, което отделям за фотосесия на новородено е между 1 и 3 часа в зависимост от ситуацията. Все пак е новородено и ние се съобразяваме с неговите нужди и режим, а не то с нас. Важно е вие като родители да сте напълно спокойни, за да е спокойно и бебчето. Позите на бебчето по време на сън също са подходящи за фотозаснемане, затова не се тревожете за организационната част във времето на тези от 1 до 3 часа работа по фотосесията на новороденото. 

Как се организира фотосесия на новородено?

Въпросът, който вълнува всеки родител. Организацията започва още преди самото раждане. Записването в контактната форма задължително е важно да бъде още преди самото раждане. След, което родителите получават оферта. Фотографът и майката поддържат връзка в последните дни от бременността, след самото раждане, изписване и дните след това, в които може да се организира фотосесията на новородено. Фотографът е наясно кой ден е изписването, как се чувства майката и кой ден се очертава да е удобен за фотосесия, както спрямо състоянието на бебчето, така и съобразно състоянието на майката. Истината е, че за фотосесия на новородено всяко време е най-точното време за мен!

Какво включва фотосесията на новородено?

Това е също един от най-често срещаните въпроси. Спокойно, родители - разбира се, че ще запечатам в спомен и вашата радост по появата на бебчето. Снимките включват, не само снимки на детенцето, а и на ваши с него. Все пак, това е моментът на вашия живот и трябва да бъде овековечен.

Бъдете спокойни, графикът по реализиране на фотосесия на вашето новородено ще бъде изцяло съобразен с протичането на последните дни от бремеността, раждането, изписването и цялостното състояние на майка и бебче. Гъвкавостта е основната предпоставка за реализирането на спокойна и успешна фотосесия на новородено. А тази гъвкавост е постижима. Не се колебайте, а се запишете в контактната форма, за да ви отговоря възможно най-бързо с оферта и допълнителни разяснения ако такива са необходими. Очаквам с нетърпение да заснема вашето мъниче в изпълнена с голяма любов фотосесия. Важно - за да се случи възможно най-успешно фотосесията, дръжте фотографа си в течение със случващото се, за да може графикът за фотосесията да бъде максимално точен. 

 

 

facebook-like-button