Ива & Александър


Фотограф: Петя Табакова

Видеограф: Видео и фото Велико Търново

Водещ и DJ- DJ Eмо

Домакини: Ваканционно селище "Балканъ"- с. Калайджии

ТОЙ- Александър и ТЯ- Ива, скрепени от силната си любов, привързаност и нежност избраха да си кажат голямото ДА пред моя обектив.

 А аз…истински възхитена от блясъка в очите им се чувствах толкова близка до историята им, сякаш не бях на работа, а гост в сватбения им ден. 

Благодаря ви!

Търсите сватбен фотограф?

Сватбената фотография е отговорна задача, тъй като сватбеният ден е един от най-важните в живота. Денят, в който двама души решават да обвържат съдбите си, да станат едно цяло. От този момент понятията „аз” и „ти” се превръщат в „ние” и започва един нов, общ път за Вас.

Не бива никога да забравяте това, което ви сплотява, а именно силната любов помежду Ви. Грижете се за нея. Полагайте усилия да я съхраните, за да топли сърцата Ви завинаги.

Прощавайте си. Правете малки жестове един към друг – те всъщност са най-ценни.

А един ден, когато детски смях оглася дома Ви, това ще осмисли живота Ви.

Когато кажете своето „ДА” пред всички, когато преливате от емоции, и сълзите от щастие светят в очите Ви – тези моменти си струва да бъдат запечатани.

Заснемайки Вашия сватбен ден, съхранявам Вашите преживявания. Съзнавам, че снимките от него ще бъдат по стените на дома Ви дълги години, затова се старая да предложа най-красивото и най-вълнуващото отразяване на тези така щастливи мигове. Гледайки ги, те ще Ви връщат винаги  към  най-вълнуващия ден в живота Ви – Вашата сватба!

За повече снимки: https://www.facebook.com/petyatabakovaphotography/

facebook-like-button