Преслава & Анислав


Фотограф: Петя Табакова

Видеографи: https://www.skvideostudio.com/

Декорация и организаця: Сватбена агенция Сватбен Ден / Wedding Day Wedding agency

Гост изпълнител: Маги Джанаварова

Домакини: Ваканционно селище Балканъ / Village Balkana

 

Усещане за любов.... Красива, романтична и изпълнена с трепет и вълнение!

Така накратко може да се опише „големият“ ден на Преслава и Анислав, който бе поредното изживяване, което ми напомни защо съм избрала професията на сватбен фотограф. А причината за това е винаги една и съща – възможността да запечаташ онези малки детайли и трепети, които всеки път те връщат към този вълшебен момент. Да си част от щастието на двама души е едно от най-зареждащите и позитивни преживявания.... Датата е 14 август 2021 г., а мястото - ваканционно селище „Балканъ“, където Преслава и Анислав се врекоха един на друг сред красотрата и величието на природата. В присъствието на своите близки и приятели двамата споделиха любовта си, запечатана във всеки поглед и във всеки жест.... Пораждащи онова усещане за взаимност, хармония и усещане за любов.... Цветен, весел и изпълнен с невероятни емоции - това бе вашият сватбен ден!

Преслава и Анислав, благодаря ви, че ми се доверихте и споделихте тази ден с мен!

Пожелавам ви онзи пламък, който искри в очите ви никога да не изгасва! Да пазите, цените, надграждате и съхраните завинаги тази любов!

Търсите сватбен фотограф?

 

Сватбената фотография е отговорна задача, тъй като сватбеният ден е един от най-важните в живота. Денят, в който двама души решават да обвържат съдбите си, да станат едно цяло. От този момент понятията „аз” и „ти” се превръщат в „ние” и започва един нов, общ път за Вас.

Не бива никога да забравяте това, което ви сплотява, а именно силната любов помежду Ви. Грижете се за нея. Полагайте усилия да я съхраните, за да топли сърцата Ви завинаги.

Прощавайте си. Правете малки жестове един към друг – те всъщност са най-ценни.

А един ден, когато детски смях оглася дома Ви, това ще осмисли живота Ви.

Когато кажете своето „ДА” пред всички, когато преливате от емоции, и сълзите от щастие светят в очите Ви – тези моменти си струва да бъдат запечатани.

Заснемайки Вашия сватбен ден, съхранявам Вашите преживявания. Съзнавам, че снимките от него ще бъдат по стените на дома Ви дълги години, затова се старая да предложа най-красивото и най-вълнуващото отразяване на тези така щастливи мигове. Гледайки ги, те ще Ви връщат винаги  към  най-вълнуващия ден в живота Ви – Вашата сватба!

За повече снимки: https://www.facebook.com/petyatabakovaphotography/

facebook-like-button