5 причини защо да изберете двама фотографи?

 

Добър въпрос, не мислите ли – защо двама, а не един? Отговарям днес и ще отключа някои гледни точки, които унесени в подготовката, може да пропуснете.

  1. Двама влюбени, двама фотографи, две уловени гледни точки   

Двама! Той със собствените си мисли, вълнения, погледи, жестове, а тя завладяна от своите булченски трепети, копнежи и вопли. Двама излъчват различни искри, в деня в който предстои да се слеят в едно цяло.

Бързам да отговоря още тук – ето затова сватбата заслужава да бъде заснета от двама фотографи, с две гледни точки  - едната представя тази на младоженеца, а другата е фокусирана върху блясъка в очите на булката.

   2.НИЩО за пропускане 

Точно така! Нищо не бива да бъде пропуснато! Четири очи виждат повече от две, а два обектива улавят двойно повече емоции! Единият фотограф е тук, другият е там, а накрая се обобщава една удивителна и максимално пълна колекция от събрани безценни мигове, които имат силата да разкажат историята на цялата сватба!

Едно е ясно, в сватбения ден нищо не бива да бъде пропуснато! 

   3.Гостите са специални – заслужават да са на фокус

Докато единият фотограф е зает да не пропуска важен момент от изживяването на младоженците, другият има ресурс да фокусира обектива върху гостите. Често най-скъпите хора изразява настроението и вълнението от сватбеното тържество не по-малко от самите младоженци. Усмивки, сълзи, жестове, танци, тостове – гостите ще бъдат удостоени с това да допринесат разказа на сватбата по снимки да бъде още по-пълен и зашеметяващ.

   4.Детайлите на фокус

Избирайки един фотограф, със сигурност може да сте спокойни, че ще улови максимално много от най-важните елементи по една сватба. Разликата в това да са двама е, че вторият би могъл да заснеме и всички онези детайли, които се случват покрай най-важните моменти по време на сватабта.

Единият фотограф се съсредоточава да овековечи момента на ритуала в пълната му прелест, докато вторият би могъл да отклони вниманието си и да заснеме малката булка, която с унесен и замечтан поглед вижда себе си в листенцата розички, които предстои да разпръсне след ритуала. 

   5.Колкото повече, толкова повече

Колкото повече снимки има в резултат на сватбения ден, толкова вероятността да бъдат подбрани по-пъстри, наситени и нестандартни кадри е по-голяма. В момента на обработка, фотографите детайлно селектират снимките, заснети и от двамата, а резултатът  е възможно най-впечатляващия и удивителен микс от моменти, емоции и скъпоценни спомени. 

Едно е сигурно – каквото и да изберете историята Ви ще бъда запечатана в спомен и с вълнение ще се връщате към снимките в сватбения си албум.