Следсватбена фотосесия- Защо?

 

Колкото повече наближава сватбения ден, толкова повече напрежението расте. Знам това, също знам, че мислите покрай това дали ще се получат добре сватбените снимки ви обземат всеки път, щом уговаряте поредния детайл със сватбения си фотограф. Спокойно! Все повече навлиза след сватбенатафотосесия, дори се превръща в модерен начин а смъкване на напрежението от сватбения ден.

Истината е, че следсватбените снимки крият една магия, която е различна, също толкова специална, празнична и вълшебна. По нищо, следсватбената фотосесия не отстъпва на сватбената, дори напротив.

Дни след като сте си казали „Да“ е време да си обличете сватбените дрехи и  отново да се срещнете  с мен. Обещавам ви, че това ще е една специална среща, на едно различно място!

Къде да направим следсватбената фотосесия?

Това е най-любимият ми въпрос. За разлика от сватбения ден, когато локациите за сватбени снимки са ограничени и съобразени с останалата част от сватбената програма, то локацията за следсватбената фотосесия са неограничени. Локацията може да бъде както в България, така и в чужбина, може да бъде на морето или на някой връх....обичам предизвикателствата и с голямо удоволствие ги приемам. Ако вие имате някое специално място и искате да го запечатаме за поколения наред, аз съм точния човек! Разбира се, при неограниченост на изборите, може и да се объркате, т.к локации от хубави по-хубави има наред. Опитът ми и досегът до най-романтичните и приказни места за следсватбена фотосесия ми дават мнение, което при ваше желание с удоволствие ще споделя и заедно можем да изберем най-доброто за вашата следсватбена фотосесия.

Как протича сесията?

Без напрежение от сватбения ден, без бързане за някой ритуал, с много майтапи и време за кафенце/хапване, разбира се. Един от най-големите плюсове на следсватбената фотосесия е да сме спокойни, ведри и всичко това да изразим чрез снимки. Това е и причината тази сесия да я наричам - Един ден, една разходка сред природата, различен спомен, запечатан от мен! Няма да крия от вас, че това ми е една от сесиите, които са ми любими и давам всичко от себе си, за да се превърне в такава и за вас!

Защо да изберете следсватбена фотосесия?

В сватбения ден се снима основно репортажно. Времето за артистична и нежна фотосесия обикновено е кратко, а и доста от младоженците са притеснени от самия ден. По време на следсватбената фотосесия получавате различни снимки от тези в сватбения ден! Колкото повече, толкова по-добре! Не забравяйте, че може да се насладите на една разходка извън България, която да бъде невероятен спомен за вас, също толкова вълнуващ, както в деня на сватбата, но носещ различно усещане. В света , в който живеем, цените на самолетните билети са толкова достъпни, че смело можем да предприемем едно мечтано пътуване.

Всъщност, едно от най-големите предимства за избор на следсватбена фотосесия е фактът, че не оставяте твърде дълго гостите си без вас. В крайна сметка, те са отделили от своето време, за да бъдат част от вашия празник. Свеждайки фотосесията в сватбения ден до минимум уважавате достойно всички свои гости.

Оставям решението на вас - но бъдете сигурни, че ще си подарите още едно от многото предстоящи вълнуващи преживявания вече като Семейство!